Antena Meniu Search
x

Copil umilit de colegi, apărat de vedete (Video)

Suferinţa unui copil hărţuit la şcoală din cauza bolii de care suferă a impresionat întreaga lume, inclusiv vedetele de la Hollywood. Băiatul, bolnav de nanism, i-a spus mamei că vrea să moară pentru că nu mai suportă să fie batjocorit. Femeia a filmat momentul şi l-a postat pe internet.

de Redactia Observator

la 21.02.2020, 22:24

Vezi și
  • Un copil umilit de colegi, pentru că suferă de nanism, a fost apărat de vedete
  • Un comediant îl trimite pe copilul umilit de colegi la Disneyland

Suferinţa unui copil hărţuit la şcoală din cauza bolii de care suferă a impresionat întreaga lume, inclusiv vedetele de la Hollywood. Băiatul, bolnav de nanism, i-a spus mamei că vrea să moară pentru că nu mai suportă să fie batjocorit. Femeia a filmat momentul şi l-a postat pe internet. Celebrităţi precum Hugh Jackman s-au oferit să-l ajute.

"Acesta este rezultatul bullying-ului. Puteţi, vă rog, să vă educaţi copii, familiile şi prietenii?", este mesajul disperat al unei mame din Australia, după ce copilul ei - un băieţel cu nanism - i-a spus că vrea să-şi ia viaţa. 

Femeia abia îl luase de la şcoală pe Quaden, când acesta i-a povestit plângând că a fost batjocorit din cauza înălţimii sale. Nu bănuia că lacrimile lui vor emoţiona 14 milioane de oameni. 

Hugh Jackman i-a transmis un mesaj de încurajare băiatului, iar o echipă de rugby din Australia l-a invitat pe teren la următorul meci.

Copii din toată lumea şi-au arătat solidaritatea pe internet prin mesaje video. O surpriză emoţionantă vine din partea unui comediant care are, la rândul său, nanism. 

Îl va trimite pe Quaden la Disneyland, după ce a reuşit să strângă peste 200 de mii de dolari, în mai puţin de 24 de ore. Restul banilor vor fi donaţi în scop caritabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Copil umilit de colegi, apărat de vedete (Video)