Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Coşmarul prin care a trecut Roberto Baggio. Prima reacţie a fotbalistului italian, după ce a fost bătut, jefuit şi sechestrat în propria casă

Momente de groază pentru celebrul fotbalist Roberto Baggio. Fostul star italian a fost bătut, jefuit şi sechestrat, de o bandă de hoţi, în propria casă. S-a întâmplat chiar în timpul meciului Italia - Spania de aseară. Poliţiştii îi caută pe cei cinci atacatori care au dispărut fără urmă. 

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 22:21

Roberto Baggio se afla în vila sa din nordul Italiei, aproape de Veneția, atunci când cei cinci tâlhari cu cagule şi înarmaţi au intrat peste el şi familia lui. Se uita la meciul Italiei, alături de băieţii săi, soţia şi soacra lui în momemtul în care s-a trezit cu atacatorii în sufragerie. Fostul fotbalist a încercat să-şi protejeze familia, însă a fost lovit în cap cu un pistol. După ce l-au imobilizat pe Baggio, infractorii i-au închis pe toţi într-una dintre camere. Apoi au căutat ceasuri, bijuterii și bani, cu care s-au făcut nevăzuţi. 

"Este un episod care declanșează frică și este foarte grav pentru că implică un grup de cinci persoane, un grup de profesioniști, de oameni foarte rău intenționați", a declarat Carlo Dalla Pozza, vecin.

Coşmarul pentru Baggio şi familia sa a durat aproape o oră

Vezi și

Coşmarul pentru Baggio şi familia sa a durat aproape o oră. Fostul fotbalist a fost transportat la spital dar este în afara oricărui pericol. Astăzi, reporterii l-au surprins în curtea casei sale, păzită de poliţişti, însă a refuzat să dea declaraţii. Pentru a-şi linişti fanii, Roberto a transmis un mesaj prin intermediul managerului său.  

"Din fericire, violența pe care am suferit-o a generat doar câteva copci pentru mine, vânătăi și multă frică. Acum nu mai rămâne decât să înving această frica", a fost mesajul fotbalistului. 

Anchetatorii spun că tâlharii au filat domeniul mai multe zile la rând

Anchetatorii spun că tâlharii au filat domeniul mai multe zile la rând, iar aseară au pătruns prin grădină şi au spart o uşă din spatele casei. Până în momentul de faţă au fost luate declaraţiile membrilor familiei, iar anchetatorii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere. Se vorbește despre o bandă de profesioniști, care a mai dat spargeri în zonă în ultimele săptămâni. 

Acum în vârstă de 57 de ani, Baggio este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Italiei. Alintat "Il Divino Codino" de suporterii italieni, a cucerit Balonul de Aur în 1993, an în care a câştigat Cupa UEFA cu Juventus Torino.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Coşmarul prin care a trecut Roberto Baggio. Prima reacţie a fotbalistului italian, după ce a fost bătut, jefuit şi sechestrat în propria casă