Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Roberto Baggio, atacat şi jefuit de un comando de 5 hoţi în propria casă. Fostul fotbalist, lovit cu patul unui arme peste cap

Roberto Baggio, legendarul jucător italian de fotbal, a fost sechestrat de hoţi şi rănit în propria casă, joi, chiar în timpul meciului Italia - Spania de la Euro 2024. Baggio, în vârstă de 57 de ani, se afla în vila sa din nordul Italiei, aproape de Veneția, când cinci bărbaţi cu cagule şi înarmaţi au intrat peste el în casă în jurul orei 22. În timpul confruntării a fost lovit în cap cu patul unei arme, apoi el și familia au fost încuiați într-o cameră. Tâlharii au furat ceasuri, bijuterii și bani, a căror valoare nu este în prezent cunoscută. Fostul atacant a reușit să-și scoată familia din camera în care au fost închişi, dar nu înainte ca hoții să scape. Jaful a durat peste 40 de minute. Ulterior, fostul fotbalist şi-a petrecut noaptea între spital şi sectia de poliţie.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 11:36

Roberto Baggio atacat şi jefuit de un comando de 5 hoţi în propria casă. Fostul fotbalist, lovit cu patul unui arme peste cap Roberto Baggio atacat şi jefuit de un comando de 5 hoţi în propria casă. Fostul fotbalist, lovit cu patul unui arme peste cap - La Repubblica

Fostul mare fotbalist italian Roberto Baggio şi familia sa au fost sechestraţi joi pentru 40 de minute, în timp ce se disputa meciul Italia - Spania (0-1) de la EURO 2024, după ce un comando de hoţi violenţi a pătruns în vila lor şi i-a încuiat într-o cameră, relatează presa italiană.

Roberto Baggio, lovit cu patul unui arme peste cap

Baggio, în vârstă de 57 de ani, i-a înfruntat pe atacatori şi, după o luptă scurtă cu unul dintre ei, răufăcătorul l-a lovit la faţă cu patul unei arme, provocându-i o rană adâncă.

Articolul continuă după reclamă

Fostul internaţional şi membrii familiei sale au fost închişi apoi într-o cameră a a locuinţei lor din Altavilla Vicentina (Vicenza), a dezvăluit vineri ziarul Corriere della Sera.

Pe acelaşi subiect

Jaful a început în jurul orei 22:00, ora locală (20:00 GMT), când Baggio şi familia sa urmăreau meciul Italia - Spania la televizor, moment în care un grup de cel puţin cinci persoane, toate înarmate, a pătruns în casă.

Hoţii au devastat toate camerele şi au sustras ceasuri, bijuterii şi bani, fără să poată fi stabilită deocamdată valoarea totală a jafului.

Când fotbalistul şi-a dat seama că hoţii au plecat, a spart uşa camerei, în care a petrecut aproximativ 40 de minute alături de familia sa, şi i-a sunat pe carabinieri, care au ajuns imediat la vilă şi au luat înregistrările camerelor de supraveghere pentru a le analiza.

Baggio şi membrii familiei sale au fost transportaţi la spital, unde fostului jucător i-au fost aplicate mai multe puncte de sutură la rana de la frunte. Restul familiei sale nu a suferit leziuni, fiind marcată însă de violenţa tâlharilor, conform aceleiaşi surse.

Cine este Roberto Baggio

Alintat "Il Divino Codino" de suporterii italieni, Roberto Baggio a cucerit Balonul de Aur în 1993, an în care a câştigat Cupa UEFA cu Juventus Torino.

El a marcat 27 de goluri în 56 de meciuri disputate în tricoul selecţionatei Italiei, cu care a disputat finala Cupei Mondiale din 1994, pierdută la loviturile de departajare în faţa Braziliei

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Roberto Baggio, atacat şi jefuit de un comando de 5 hoţi în propria casă. Fostul fotbalist, lovit cu patul unui arme peste cap