Antena Meniu Search
x

Băiețel de 6 ani, înjunghiat de 62 de ori de tată, în Rusia

Un bărbat de 34 de ani din Moscova este ținut sub pază armată, după ce și-a ucis cu brutalitate fiul de doar șase ani. Orbit de furie, bărbatul și-a strangulat apoi soția, după care a scris mesaje cu sângele lor pe podea. Într-un ultim gest, Savva Nikitin a încercat să-și taie venele.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 11:10

Un bărbat de 34 de ani din Moscova este ținut sub pază armată, după ce și-a ucis cu brutalitate fiul de doar șase ani. Orbit de furie, bărbatul și-a strangulat apoi soția, după care a scris mesaje cu sângele lor pe podea. Într-un ultim gest, Savva Nikitin a încercat să-și taie venele, însă fără succes.

Potrivit The Sun, Savva Nikitin a mărturisit că și-a înjunghiat de 62 de ori copilul. Înainte de momentul crimei, l-a fi batjocorit în mod repetat, după cum le-a povestit anchetatorilor. 

Tragedia a avut loc imediat după ce soția acestuia a aflat ce se întâmplă și l-a amenințat cu poliția.

Surse din cadrul investigației au declarat că bărbatul ar fi folosit un cuțit și o șurubelnită pentru a-și ucide băiatul. La scurt timp după crimă, acesta a scris cu sânge, pe podeaua apartamentului, "eu te-am făcut, eu te omor".

Mesajul scris pe podea imediat după tragedie

Femeia, de 29 de ani, ar fi încercat să-l oprească și chiar s-a luptat cu el, însă în cele din urmă a fost strangulată. Bunica ei a fost cea care a chemat poliția, după ce a descoperit trupurile fără suflare.

În spitalul de înaltă securitate în care este imobilizat, Savva Nikitin le-a declarat anchetatorilor că și-ar fi supus fiul la perversiuni, înainte de a-l înjunghia de peste 60 de ori.

Ucigașul din Rusia a mărturisit ambele crime

Conform sursei citate, criminalul este fiul unui cunoscut scriitor din Crimea, Alexander Nikitin.

Cu o zi înainte de a-și ucide familia, acesta a întocmit un testament, lăsându-i tatălui său toate bunurile. 

Cei trei se mutaseră în Moscova în 2014, atunci când Crimea a fost anexată de trupele lui Vladimir Putin. Apropiații i-au descris ca fiind "fericiți" și "prietenoși".

Criminalul din Rusia părea a avea o familie perfectă

Bărbatul riscă acum până la 20 de ani de închisoare pentru crimele pe care le-a mărturisit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Băiețel de 6 ani, înjunghiat de 62 de ori de tată, în Rusia