Antena Meniu Search
x

Crima oribila in Franta: Un britanic si-a ucis copiii

Un britanic a socat intreaga comunitate de la periferia orasului Lyon, dupa ce si-a ucis cei doi copii si i-a lasat intr-o balta de sange. Tragedia a fost descoperita de catre mama micutilor, care i-a alertat imediat pe oamenii legii

Vezi și

Barbatul in varsta de 48 de ani abia castigase dreptul de a isi vedea copiii, la finalul unui divort indelungat. Vineri seara, fosta sotie i-a lasat pe cei doi micuti in grija lui. A doua zi, insa, cand s-a intors sa ii ia, l-a gasit pe barbat in stare de soc si cu hainele pline de sange. “Nimeni nu s-ar fi gandit ca el ar fi in stare sa faca asa ceva, dar stiam ca se va intampla ceva cumplit. Se certa cu vecinii, consuma mult alcool. Nu a fost o surpriza pentru noi”, a povestit un vecin.

Britanicul a fugit cand a vazut-o pe fosta sotie. Alarmata, femeia a intrat in apartament si si-a vazut fiul si fiica fara suflare, intr-o balta de sange. Imediat, ea a alertat fortele de ordine care au reusit sa il prinda pe barbat in doar cateva ore. “Oricare ar fi fost problemele sale cu alcoolul, ce le-a facut celor doi copii este de neiertat. Asa ceva nu este de iertat, oricat de nebun sau de alcoolic ai fi. Faptele sale sunt cu adevarat regretabile”, a mai spus vecinul barbatului.

In 2010, barbatul si-a atacat sotia, care a facut plangere la politie si a intentat procedura de divort. Tot atunci, britanicul a fost decazut din drepturile parentale si a primit interdictie de a isi vedea copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Crima oribila in Franta: Un britanic si-a ucis copiii