Antena Meniu Search
x

Crimeea, atacată cu drone. Ruşii spun că au respins atacul: "Două aparate, doborâte. Toate forțele sunt în alertă"

Două drone au fost doborâte marți în orașul Sevastopol, din Crimeea, a declarat guvernatorul regiunii, citat de Sky News, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 19:37

Crimeea, atacată cu drone. Ruşii spun că au respins atacul: "Două aparate, doborâte. Toate forțele sunt în alertă"
- Profimedia

Crimeea a fost una dintre rampele de lansare pentru invazia Rusiei în Ucraina în februarie și a fost atacată de mai multe ori - cel mai recent în august, când o serie de explozii au distrus câteva avioane de război la o bază navală rusă.

Ruşii spun că atacul a fost respins, dar trupele rămân în alertă

Într-o declarație făcută marți, guvernatorul regiunii, instalat de ruși, Mihail Razvozhaev, a declarat: „Forțele noastre de apărare aeriană lucrează în acest moment. Există un atac cu drone. Potrivit informațiilor preliminare, două UAV (vehicule aeriene fără pilot) au fost deja doborâte. Toate forțele și serviciile sunt în alertă”.

El a continuat spunând că obiectele civile din Sevastopol, cartierul general al flotei rusești din Marea Neagră, nu au fost avariate și a îndemnat locuitorii să „rămână calmi”. Înainte de a părăsi Herson în această lună, Rusia a declarat că își mută forțele peste Nipru pentru a apăra mai bine teritoriul, inclusiv abordările peninsulei strategice Crimeea, pe care Rusia a anexat-o ilegal în 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Crimeea, atacată cu drone. Ruşii spun că au respins atacul: "Două aparate, doborâte. Toate forțele sunt în alertă"