Antena Meniu Search
x

Criminalul Mihaelei a mărturisit de ce a omorât-o pe româncă: "În timpul carantinei mi-a cerut mulți bani" (Video)

Francesco Borgheresi, miltarul italian care, vineri, a ucis-o pe iubita lui Mihaela Apostolides, și-a recunoscut fapta în fața procurorilor, mărturisind că a ucis-o pe româncă pentru că i-ar fi cerut mulţi bani în timpul perioadei de carantină. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.05.2020, 12:12

  • Românca îl cunsștea pe criminal de cel puțin doi ani.
  • În timpul audierilor, italianul a declarat că a ucis-o pe româncă din gelozie.

"Am făcut cumpărăturile împreună, apoi ne-am certat în mașină. Mi-am pierdut mințile. Eram împreună dar nu am mai putut, mi-a cerut bani mulți în timpul carantinei".

Potrivit La Stampa, aceasta este mărturisirea făcută de Francesco Borgheresi, în vârstă de 42 de ani, arestat ieri de carabinieri în parcarea unui supermarket din Cuneo, după ce a împușcat-o pe Mihaela Apostolides.

Bărbatul a recunoscut că a tras mai multe focuri de armă asupra româncei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două dintre gloanţe au nimerit-o în piept, în timp ce un altul a rucoșat şi l-a rănit pe criminal la mâna stângă. 

După ce a comis crima, bărbatul a sunat la poliție, apoi i-a aşteptat pe agenți în maşină, lângă trupul neînsufleţit al femeii.

Mihaela și Francesco petrecuseră noaptea împreună

În timpul audierilor, bărbatul de 42 de ani a declarat că a ucis-o pe româncă din gelozie

A mărturisit că nu a mai suportat viața pe care o ducea românca, distanța dintre ei, dar și faptul că Mihaela i-ar fi cerut mulți bani în perioada carantinei, scrie La Stampa.

Anchetatorii au aflat că bărbatul a venit din Florența la Cuneo, joi noapte, profitând de măsurile de relaxare intrate în vigoare în Italia.

Cei doi și-au petrecut noaptea împreună, iar a doua zi au mers la cumpărături.

După ce au ieșit din supermarket și au ajuns în parcare, în jurul orei 16.45, cei doi au început să se certe, moment în care Francesco a împușcat-o mortal pe Mihaela.

Femeia, născută în București, locuia în Italia de 15 ani. A lucrat ca îngrijitoare pentru bătrâni şi chelneriţă. Pe Francesco îl cunoştea de aproximativ doi ani.

Ancheta în acest, condusă de procurorul Alberto Braghin, este în plină desfășurare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Criminalul Mihaelei a mărturisit de ce a omorât-o pe româncă: "În timpul carantinei mi-a cerut mulți bani" (Video)