Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Criminalul care le-a ucis pe soţia şi cele două fiice ale jurnalistului BBC, arestat. Kyle Clifford e în stare gravă la spital

Bărbatul urmărit în Marea Britanie pentru comiterea unei triple crime căreia i-au căzut victime soţia şi două fiice ale unui comentator BBC de curse de cai, bănuindu-se că în atac a fost utilizată o arbaletă, a fost capturat de poliţie, informează vineri DPA.

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 16:50

Criminalul care le-a ucis pe soţia şi cele două fiice ale jurnalistului BBC, arestat. Kyle Clifford e în stare gravă la spital Criminalul care le-a ucis pe soţia şi cele două fiice ale jurnalistului BBC, arestat. Kyle Clifford e în stare gravă la spital

Kyle Clifford (26 de ani) a fost arestat joi seară fiind bănuit că a comis trei crime. El se află în stare gravă la spital, scrie Agerpres.

Cele trei femei au fost ucise cu o arbaletă

Cele trei victime au fost ucise în casa pe care John Hunt, comentator de curse de cai la postul BBC, şi soţia sa Carol o aveau la Bushey, la aproximativ 35 de kilometri nord-vest de Londra.

Articolul continuă după reclamă

Carol Hunt (61 de ani), Hannah (28 de ani) şi Louise (25 de ani) au fost găsite rănite fatal în casa respectivă, marţi la puţin timp după ora 19:00.

Clifford a fost găsit, prezentând răni, în cimitirul Lavender Hill din Enfield, la nord de Londra, după ce poliţia anunţase că se află în urmărirea sa.

Prietenii familiei Hunt au participat joi la o slujbă la biserica St James din Bushey, unde au adus un omagiu celor trei femei ucise în atac. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Criminalul care le-a ucis pe soţia şi cele două fiice ale jurnalistului BBC, arestat. Kyle Clifford e în stare gravă la spital