Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Soția și cele două fiice ale unui jurnalist BBC, ucise în propria casă cu o arbaletă. Poliţia are deja un suspect

Crime înfiorătoare la Londra. Soţia şi cele două fiice ale unui jurnalist BBC au fost ucise cu o arbaletă. Cele trei femei au fost găsite grav rănite în casa lor şi s-au stins din cauza rănilor. Principalul suspect este fostul iubit al mezinei familiei, în vârstă de 26 de ani. Relaţia lor s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni. Poliţiştii încearcă să-l găsească acum pe tânăr.

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 21:05

Polițiștii le-au găsit pe cele trei femei, în vârstă de 25, 28 și 61 de ani, cu răni grave, în interiorul locuinţei lor din Bushey, la nord-vest de Londra, marți seară. Cele trei au fost declarate decedate la faţa locului la scurt timp după ajungerea echipajului de salvare. 

Victimele sunt Carol Hunt, soția jurnalistului BBC John Hunt și două dintre fiicele lor.

Poliția are deja un suspect. Este vorba de fostul iubit al mezinei familiei, un tânăr de 26 de ani. El a fost dat în urmărire generală, poliţia lansând un avertisment populaţiei de a nu se apropia de acesta în cazul în care îl observă, dat fiind faptul că ar putea avea încă arbaleta asupra sa.

Vezi și

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate

"Era o fată superbă. Chiar era o fată tânără și muncitoare. M-am întâlnit cu mama o dată sau de două ori pentru că ea mi-a deschis ușa. L-am cunoscut pe tatăl ei. Era fericită de fiecare dată când am văzut-o. Era o fată tânără frumoasă", a spus William Nourallah, un vecin, potrivit Daily Mail.

O altă vecină, Glyn Nicholas, în vârstă de 77 de ani, a spus că Louise era supărată în ultima vreme, în urma despărţirii de iubit.

"Louise a fost o fată foarte drăguță. Avea o afacere de îngrijire a câinilor. Am auzit că s-a despărțit de iubit săptămâna trecută și a fost foarte supărată din cauza asta. Atât de mult, încât, în momentul în care mergea spre casă, a intrat cu mașina într-un stâlp, nu departe de locuință. Nu o cunoșteam prea bine pe Hannah, dar Carol era o doamnă drăguță, politicoasă și tăcută. Ea stătea mai mult acasă. Soțul ei, John, este comentator radio BBC. Este un incident atât de îngrozitor, încât întreaga comunitate este în stare de șoc", au spus vecinii.

Ministrul britanic de interne, Yvette Cooper, a îndemnat pe oricine are informații despre caz să contacteze poliția.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Soția și cele două fiice ale unui jurnalist BBC, ucise în propria casă cu o arbaletă. Poliţia are deja un suspect