Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cristian, un tânăr român din Italia, a murit pe loc, iar fratele lui este în comă, după un accident înfiorător în Arezzo

Tragedie în Italia, pe strada regională 71, în dreptul localității Subbiano din provincia Arezzo, acolo unde un tânăr român în vârstă de 26 de ani a murit pe loc într-un accident înfiorător. Fratele lui a scăpat cu viață, însă se află în stare critică la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.08.2021, 23:08

  • Impactul între cele două mașini a fost devastator.
  • Cristian a murit imediat după impact, fratele lui a fost transportat în stare gravă la spital.

Nenorocirea s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 13.30, în apropiere de Santa Mama, scrie publicația italiană La Nazione.

Adrian Cristian Iacob se afla într-un Peugeot și se îndrepta spre locul de muncă.

Arezzo Notizie

În mașină cu el se afla și fratele lui cu trei ani mai mic. 

Pe acelaşi subiect

Corriere di Arezzo

Din față, venea un Mercedes GLC condus de un bărbat italian, Roberto Giotti, în vârstă de 73 de ani.

Cei doi frați se îndreptau spre Rassina, în timp ce șoferul cu Mercedes se îndrepta spre Arezzo. Din motive încă necunoscute cele două maşini s-au ciocnit, iar impactul a fost devastator.

Corriere di Arezzo

Adrian nu a mai putut fi salvat, fratele lui se zbate între viață și moarte

Din nefericire, Adrian Cristian Iacob a murit pe loc. Echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nu l-au mai putut readuce la viață pe tânărul român, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Corriere di Arezzo

Fratele lui a scăpat cu viață, însă a fost transportat în stare critică la spitalul Le Scotte, în Siena.

toscanamedianews.it

Potrivit Corriere di Arezzo, mai puțin grav rănit a fost șoferul Marcedesului. Bărbatul de 73 de ani a suferit câteva fracturi și a fost transportat la spitalul San Donato din Arezzo. Roberto Giotti, de profesie chimist, este o persoană foarte cunoscută și apreciată în Casentino și Arezzo, fiind președintele Federfarma.

Adrian Cristian Iacob și familia lui erau stabiliți în Italia de foarte mulți ani.

La Nazione

Tânărul de 26 de ani era cunoscut și respectat în comunitatea din Subbiano, care deplânge acum moartea prematură a românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cristian, un tânăr român din Italia, a murit pe loc, iar fratele lui este în comă, după un accident înfiorător în Arezzo