Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia, ucisă de Covid în 25 de zile. Valeria a lăsat în urmă doi copii: "A fost o mamă frumoasă şi iubitoare"

Valeria Cozma Jitaru, o româncă din Adjud, stabilită în Italia, este cea mai tânără victimă a Covid-19 înregistrată până acum în Montesilvano, o comună din provincia Pescara, regiunea Abruzzo. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.03.2021, 14:12

- onoranzefunebriruggero.com

În vârstă de 42 de ani, soţie şi mamă a doi copii, Valeria a murit marți seară, la spitalul din Pescara, unde fusese internată în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Potrivit ziarului Il Centro, românca şi soţul ei, Teo, s-au infectat la începutul lunii martie.

Din păcate, după 25 de zile de agonie, Valeria a pierdut lupta cu virusul. 

"Este cea mai tânără victimă înregistrată până acum la Montesilvano, localitate care se află în prezent în zona roșie. A fost o mamă frumoasă, iubitoare şi cu un zâmbet dulce", scrie publicaţia italiană.

Pe acelaşi subiect

Originară din Adjud, dar stabilită de mulți ani în Italia, Valeria este plânsă acum de familie, rude şi prieteni. 

onoranzefunebriruggero.com anunţă că românca va fi înmormântată sâmbătă, 27 martie. Slujba religioasă va avea loc la biserica Sant’Antonio din Montesilvano, la ora 9.30.

Originară din Adjud, dar stabilită de mulți ani în Italia, Valeria este plânsă acum de familie, rude şi prieteni. Românca de 42 de ani a lăsat în urmă un soţ îndurerat, pe Teo, şi doi fii - Robert şi Ştefan - care vor creşte fără mama lor. 

Bilanț coronavirus în Italia, 25 martie: Aproape 24.000 de cazuri noi și 460 decese

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, joi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 106.799 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 3.464.543. De miercuri până joi, s-au înregistrat 23.696 de cazuri noi de coronavirus şi 460 decese. 

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în regiunile Lombardia (5.046), Piemonte (2.582) și Emilia-Romagna (2.070).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă din Italia, ucisă de Covid în 25 de zile. Valeria a lăsat în urmă doi copii: "A fost o mamă frumoasă şi iubitoare"