Antena Meniu Search
x

Scandal monstru în Republica Moldova după ce o cunoscută jurnalistă a recunoscut că are un copil cu Veaceslav Platon, implicat în "Furtul Miliardului"

Jurnalista Natalia Morari a provocat un adevărat scandal în Republica Moldova după ce a dezvăluit că tatăl copilului ei este nimeni altul decât controversatul Veaceslav Platon.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 14:45

Scandal monstru în Republica Moldova după ce o cunoscută jurnalistă a recunoscut că are un copil cu Veaceslav Platon, implicat în "Furtul Miliardului"
- Facebook / Natalia Morari

Jurnalista postului TV8 a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care a recunoscut că are o relaţie cu Platon, implicat în "furtul miliardului", iar acesta este şi tatăl copilului ei.

„Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu", a fost mesajul postat de Natalia Morari pe contul său de Facebook.

La scurt timp după această postare, postul TV8 a anunţat că a retras din grila de programe emisiunea "Politica Nataliei Morari". Postul TV a anunţat că decizia a fost luată din raţiuni ce ţin de "contul deontologic al jurnalistului, politica editorială internă și misiunea și valorile TV8".

Cine este Veaceslav Platon

Veaceslav Platon este un controversat om de afaceri implicat în dosarul "furtul miliardului". Platon a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni şi a fost foarte des invitat în emisiunile Nataliei Morari. Platon a fost condamnat în 2017 la 18 ani de închisoare în dosarul "furtul miliardului". A fist învinuit că ar fi obținut, prin scheme ilegale, aproximativ un miliard de lei de la Banca de Economii a Moldovei.

În prezent, Veaceslav Platon se află în Londra acolo unde a plecat imediat după alegerile din 11 iulie. Platon a anunţat în urmă cu câteva zile, prin intermediul reţelelor de socializare, că nu are în plan să revină în Republica Moldova, însă şi-ar dori să aibă întâlniri cu reprezentanţi ai Diasporei moldoveneşti din Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Scandal monstru în Republica Moldova după ce o cunoscută jurnalistă a recunoscut că are un copil cu Veaceslav Platon, implicat în "Furtul Miliardului"