Antena Meniu Search
x

Românul cu chip de monstru din Madrid. Riscă 286 ani de închisoare după ce a abuzat sexual 24 de fetițe, prietene ale copiilor lui

Un român din Madrid riscă să fie condamnat la peste 280 de ani de închisoare, după ce a abuzat 24 de fetițe, prietene ale copiilor săi, ori fiicele unor cunoscuți. Bărbatul a recunoscut că a comis abuzurile între anii 2009 şi 2018, și a distribuit imagini pe internet cu victimele sale minore. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.02.2022, 13:11

Românul cu chip de monstru din Madrid. Riscă 286 ani de închisoare după ce a abuzat sexual 24 de fetițe, prietene ale copiilor lui
Românul cu chip de monstru din Madrid. Riscă 286 ani de închisoare după ce a abuzat sexual 24 de fetițe, prietene ale copiilor lui - captura Video

Agresorul, căsătorit şi cu doi copii, le aducea pe fete la domiciliul său, unde se folosea de camerele de supraveghere pentru a înregistra abuzurile. Ulterior, bărbatul a distribuit imaginile pe reţele de pedofili şi pe diverse platforme pornografice. Întrebat de porcurori de ce a comis faptele groaznice, bărbatul a dat vina pe alcool.

„Mă pocăiesc și vreau să-mi cer scuze familiilor și victimelor. Îmi pare foarte rău”, a spus Dumitru în declarația sa în fața instanței. Parchetul cere ca românul să fie condamnat la 286 de ani de închisoare, scrie elindependiente.com.

Fetițele abuzate făceau parte din anturajul familiei sale

În anturajul său din Spania, românul se folosea de scuza că stă cu fetițele după școală, pentru a le supune unor abuzuri sexuale „degradante”, ce erau filmate și distribuite pe rețele de pedofili. Victimele sale aveau între 4 și 13 ani.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Procuraturii, polițiștii au aflat ce se întâmplă la 17 iulie 2018, când Interpol a intrat pe firul rețelei de pedofili. Nu le-a fost greu să strângă probe împotriva lui, pentru că bărbatul nu a făcut eforturi să-și ascundă pasiunea bolnavă.

Anchetatorii au găsit dovezile abuzurilor sexuale

În urma unor percheziții au fost găsite mai multe hard disk-uri cu numeroase fotografii și videoclipuri în care victimele minore aveau un „comportament sexual clar și explicit”, unele dintre ele fiind „în special degradante și umilitoare”. Mai mult, conținutul media era stocat în dosare cu numele fetițelor.

În plus, bărbatul fost recunoscut chiar de polițiști, pentru că în imaginile pe care el însuși le-a înregistrat și difuzat se vedea o cameră din casa lui și, de asemenea, tatuajul pe care îl are pe mâna stângă.

În fața instanței, bărbatul a spus că este alcoolic de la 14 sau 15 ani și că pierde controlul impulsurilor atunci când bea. El a susținut că starea lui s-ar îmbunătăți dacă ar fi supus reabilitării.

Procesul continuă în zilele următoare cu declarații ale martorilor și polițiștilor care au participat la anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Românul cu chip de monstru din Madrid. Riscă 286 ani de închisoare după ce a abuzat sexual 24 de fetițe, prietene ale copiilor lui