Antena Meniu Search
x

Foto Cum arată "camerele de hotel" create de Elon Musk în spaţiile de birouri Twitter. "Îi obligă pe angajaţi să doarmă aici"

BBC a primit fotografii ale unor spații de birouri ale Twitter care au fost transformate în dormitoare, pe care autoritățile din San Francisco le investighează ca o posibilă încălcare a codului construcțiilor. Una dintre imagini arată o cameră cu un pat dublu, inclusiv un dulap și papuci.

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 09:18

Un fost lucrător a declarat că noul șef al Twitter, Elon Musk, a stat la sediul central de când a cumpărat firma. Luna trecută, acesta a trimis un e-mail tuturor angajaților Twitter în care le spunea că "vor trebui să fie extrem de duri" pentru a reuși. Department of Building Inspection din San Francisco a confirmat că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri. Elon Musk a declarat că orașul atacă companiile pentru că oferă paturi "angajaților obosiți". Într-un tweet, acum șters, Musk a postat că va lucra și va dormi în birou "până când org va fi reparat".

Birourile Twitter, transformate de Elon Musk în "hotel" pentru angajați

BBC a primit imagini cu canapele de la Twitter folosite ca paturi, relatează Mediafax. O altă sală de conferințe are un ceas deșteptător și un tablou plasat deasupra unui pat improvizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Luna trecută, Elon Musk - care a finalizat preluarea Twitter în octombrie - a trimis un e-mail tuturor angajaților companiei în care spunea că vor trebui să lucreze "ore lungi la intensitate mare""Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere", a scris el.

Scott Wiener, senator al statului California, a declarat miercuri pentru BBC: "Acum îi obligă [pe muncitori] să doarmă la Twitter. Este clar că nu-i pasă cu adevărat de oameni. Nu-i pasă de oamenii care lucrează pentru el". Un oficial al Departamentului de Inspecție a Construcțiilor a declarat pentru CBS News, partenerul american al BBC: "Trebuie să ne asigurăm că imobilul este folosit conform destinației".

Forbes a dezvăluit povestea "micului și tristului dormitor din sala de conferințe de la sediul recent depopulat al companiei", notând că este o îmbunătățire aparentă a aranjamentului cu sacul de dormit pe podea postat pe Twitter de un angajat. Potrivit Bloomberg, dormitoarele ar fi, de asemenea, destinate să găzduiască personalul de la Tesla și de la alte companii deținute de Musk adus pentru a lucra la Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum arată "camerele de hotel" create de Elon Musk în spaţiile de birouri Twitter. "Îi obligă pe angajaţi să doarmă aici"