Antena Meniu Search
x

Uitaţi de înfometare!!! Cum să slăbești cu ajutorul hipnozei

Cura de slăbire nu trebuie să fie chinuitoare. Câţiva terapeuţi americani susţin că pot ajuta persoanele supraponderale să ajungă la greutatea ideală cu minimum de frustrare

Cura de slăbire nu trebuie să fie chinuitoare. Câţiva terapeuţi americani susţin că pot ajuta persoanele supraponderale să ajungă la greutatea ideală cu minimum de frustrare

Julie Evans se luptă cu kilogramele în plus de când se ştie. Încă din copilărie a fost extrem de pofticioasă, iar lucrurile s-au înrăutăţit în momentul în care a rămas însărcinată. În 2006, la primul copil, americanca mânca la fast-food în fiecare zi. Nu este, deci, de mirare, că a câştigat în greutate din plin. La 26 de ani cântărea deja 130 de kilograme.

O vacanţă în Hawaii a fost revelaţia de care a avut nevoie. A vrut să facă scufundări, una dintre marile ei pasiuni, dar nu a existat niciun costum care să o cuprindă. Tot restul săptămânii l-a petrecut în hotel, prea ruşinată să mai meargă pe plajă. Mama ei a fost cea care i-a făcut prima programare la hipnoterapeut.

Medicul spune că îşi pune pacienţii să vizualizeze cum refuză farfuriile cu mâncare nesănătoasă. Şi, apoi, se relaxează în timp ce merg la sala de gimnastică. Dar hipnoza nu funcţionează pentru toată lumea. "Nu funcţionează pentru toţi! Studiile arată că trebuie să crezi că va funcţiona ca să funcţioneze".

În doi ani, Julie a pierdut 68 de kilograme fără înfometare şi, cel mai important, spune că se simte mai plină de viaţă ca în adolescenţă. Acum, vrea să îşi convingă şi soţul să urmeze aceeaşi cale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Uitaţi de înfometare!!! Cum să slăbești cu ajutorul hipnozei