Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pompier italian arată cum să scoți mănușile de unică folosință, ca să nu te infectezi cu coronavirus (Video)

Puține gesturi, dar esențiale de știut, prin care să îți scoți mănușile de unică folosință astfel încât să nu te infectezi cu noul coronavirus. Demonstrația a făcut-o un pompier italian.

de Veronica Micu

la 25.03.2020 , 14:17

Cum scoți mănușile de unică folosiță, ca să nu te infectezi cu Covid-19 Pompier italian arată cum să scoți mănușile de unică folosință, ca să nu te infectezi cu coronavirus - captura video
  • Numărul deceselor provocate de coronavirus în Italia a ajuns la 6.820.

Puține gesturi, dar esențiale de știut, prin care să îți scoți mănușile de unică folosință astfel încât să nu te infectezi cu noul coronavirus. Demonstrația a făcut-o un pompier italian.

Pompierul din Alessandria, un oraș din regiunea Piemont, Italia, a făcut o demonstație prin care arată cum pot fi scoase mănușile de unică folosință, astfel încât să se evite contagiunea cu Covid-19.

Materialul video a fost publicat de ziarul La Stampa.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

743 de decese în Italia, în ultimele 24 de ore

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Italia a ajuns marţi la 6.820, crescând cu 743 în ultimele 24 de ore.

A continuat creşterea semnificativă şi a numărului cazurilor confirmate, încă 5.249 fiind înregistrate în acest timp, faţă de 4.790 în intervalul de 24 de ore precedent.

Numărul total al cazurilor cunoscute de COVID-19 a ajuns în Italia la 69.176.

S-au vindecat până în prezent 8.326 de persoane, iar din cele 54.030 de cazuri active 28.697 sunt tratate la domiciliu, iar 21.937 persoane sunt internate.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Pompier italian arată cum să scoți mănușile de unică folosință, ca să nu te infectezi cu coronavirus (Video)