Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE fără margini: O tânără şi-a salvat soţul de CANCER, după care A MURIT din cauza unei TUMORI

O femeie de 31 de ani, care nu a fumat niciodată, a murit din cauza cancerului pulmonar, după ce, anterior, şi-a salvat soţul de un alt tip de cancer.

O femeie de 31 de ani, care nu a fumat niciodată, a murit din cauza cancerului pulmonar, după ce, anterior, şi-a salvat soţul de un alt tip de cancer.

Andrea Flint a aflat de cumplitul diagnostic, după ce iniţial, doctorii i-au spus că simptomele ei erau semne de "stres".

Când a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stagiul patru, tumora se răspândise deja în creier.

Înainte de a fi diagnosticată, tânăra era convinsă că suferă de aceeaşi afecţiune ca şi mama sa, care murise de cancer pulmonar şi tumoră cerebrală.

Pe acelaşi subiect

Diagnosticul pus de medici a fost un şoc, întrucât femeia nu fumase niciodată (8 din 10 cazuri de cancer pulmonar sunt cauzate de fumat).

În mod remarcabil, Andrea, care a murit anul trecut în martie, îşi salvase soţul de cancer, în 2006, la începutul relaţiei lor.

După ce a observat o umflătură pe unul dintre testicolele bărbatului, tânăra a făcut presiuni asupra sa să se ducă la un consult.

După şase luni de insistenţe, soţul Andreei s-a dus la un consult, iar doctorii l-au operat de urgenţă.

După intervenţia chirurgicală a fost diagonsticat cu cancer la testicole, iar doctorii l-au anunţat că a scăpat de boală, scrie The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » TRAGEDIE fără margini: O tânără şi-a salvat soţul de CANCER, după care A MURIT din cauza unei TUMORI