Antena Meniu Search
x

Cununie civilă de proporţii într-un oraş din Filipine. Peste 300 de îndrăgostiţi au spus 'Da' la starea civilă

În prag de Valentine's Day, peste 160 de cupluri au spus "Da" în faţa stării civile în cadrul ceremoniei.

Vezi și

În prag de Valentine's Day, peste 160 de cupluri au spus "Da" în faţa stării civile în cadrul ceremoniei. Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost singurul motiv pentru care mirii au ales această dată. Oficierea căsătoriei a fost gratuită.

328 de îndrăgostiţi din oraşul filipinez Subic au devenit soţ şi soţie în cadrul unei ceremonii uriaşe. Şi-au jurat iubire veşnică, au dansat şi au făcut fotografii. 

Evenimentul are loc în fiecare an, cu o zi înainte de Valentine's Day, iar costurile sunt acoperite în totalitate de primărie. Astfel, autorităţile îi ajută pe localnicii care vor să îşi unească destinele dar au o situaţie materială precară. 

JAY KHONGHUN, primarul oraşului Subic:

Oficiem o serie de nunţi pentru participanţii noştri pentru că este un ajutor mare pentru ei, având în vedere costurile ridicate ale nunţilor. Aşa că, acesta este unul dintre serviciile oferite de guvernul local.

O nuntă tradiţională în Filipine costă aproximativ 600 de dolari, sumă pe care cei din clasa muncitoare nu şi-o pot permite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cununie civilă de proporţii într-un oraş din Filipine. Peste 300 de îndrăgostiţi au spus 'Da' la starea civilă