Antena Meniu Search
x

Video Cursă mortală în Ungaria. 4 morți și 30 răniți, după ce o mașină care participa la un raliu a ieșit de pe circuit și i-a spulberat pe cei aflați pe margine

Scene dramatice la un raliu în Ungaria! Cel puţin patru persoane au murit şi alte 30 au fost rănite după ce un vehicul care participa la cursă a ieşit de pe circuit şi a lovit în plin mulţimea de spectatori. 

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 08:33

Vezi și

Şoferul uneia dintre maşini ar fi pierdut controlul, din motive încă necunoscute. Imediat după tragedie, raliul a fost oprit. Este posibil ca printre persoanele decedate să fie şi un copil.

Printre morți s-ar afla și un copil

Accidentul a avut loc în timpul unei curse între orașele Labatlan și Bajot de lângă Dunăre din nord-vestul Ungariei, a anunțat poliția din Komárom-Esztergom într-un comunicat.

Opt ambulanțe și patru elicoptere au fost trimise la fața locului, potrivit Serviciului Național de Ambulanță al Ungariei. Două persoane, inclusiv un copil, au suferit răni grave, iar alte șase, printre care un copil, au fost transportate la spital cu răni care nu le pun viața în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cursă mortală în Ungaria. 4 morți și 30 răniți, după ce o mașină care participa la un raliu a ieșit de pe circuit și i-a spulberat pe cei aflați pe margine