Antena Meniu Search
x

Cursă prin noroi, apă şi mizerie

Aproape 12.000 de femei şi bărbaţi au participat, în Germania, la o cursă în care au avut de trecut obstacole din cele mai dificile şi uneori chiar respingătoare.

Vezi și

 Aproape 12.000 de femei şi bărbaţi au participat, în Germania, la o cursă în care au avut de trecut obstacole din cele mai dificile şi uneori chiar respingătoare. Ploaia şi frigul au făcut încercarea şi mai grea dar, cu toate acestea, la sosire toţi concurenţii au fost în culmea bucuriei.

Întrecerea de pe circuitul istoric de la Nurburgring este descrisă, cu mândrie, de organizatori drept "cea mai mare cursă cu obstacole din lume". Definiţia nu spune, însă, nici pe departe totul. Pe distanţa unei jumătăţi de maraton, concurenţii au avut de depăşit 34 de obstacole destinate, parcă, pentru a-i chinui cât mai tare.

Pentru început, sportivii au alunecat pe o pantă abruptă şi au trecut prin şanţuri adânci, pline cu spumă sau noroi. A urmat căţărarea pe o plasă uriaşă, apoi traversarea unui uriaş morman de cauciucuri uzate. Mai aproape de linia de sosire, alergătorii au fost nevoiţi să se bălăcească într-un bazin plin cu apă rece şi, din nou, în noroi.

Ca şi cum aceste probe nu le-ar fi fost de ajuns, unii participanţi şi-au făcut sarcina şi mai grea îmbrăcându-se în costume fanteziste. nu prea am văzut dar cică ar fi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cursă prin noroi, apă şi mizerie