Meniu
Search
x

Cutremur puternic în Tokyo: seismul a avut 6,1 pe scara Richter şi a durat peste 30 de secunde. Nu a fost emisă alertă de tsunami | VIDEO

Un cutremur puternic a zguduit Tokyo, joi seară 7, octombrie. Seismul a avut o magnitudine de 6,1 pe scara Richter, conform datelor preliminare, informează AP.

De Redactia Observator la 08.10.2021, 13:54
Vezi și

Potrivit autorităţilor din Tokyo, deşi cutremurul a fost unul puternic, nu a fost emisă alertă de tsunami. Agenţia de Meteorologie a precizat că epicentrul a fost în prefectura Chiba, la o adâncime de 80 de kilometri.

Potrivit postului de televiziune NHK, deşi unele clădiri înalte au fost zgâlţâite puternic, nu s-au înregistrat pagube însemnate sau pierderi de vieţi omeneşti. Seismul a durat peste 30 de secunde.

Pe acelaşi subiect

"Avem o aplicație de alertă pe telefoanele noastre. S-a declanșat cu câteva momente înainte de cutremur și a anunțat „vine un cutremur ”. Zgâlțăiala a fost foarte puternică. Suna și se simțea de parcă casa se va prăbuși ", a spus corespondentul CNN Blake Essig.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cutremur puternic în Tokyo: seismul a avut 6,1 pe scara Richter şi a durat peste 30 de secunde. Nu a fost emisă alertă de tsunami | VIDEO

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman