Antena Meniu Search
x

Cutremurător! O tânără din SUA a devenit " Dexter" din viaţa reală!

O femeie din America s-a hotărât să îi ucidă pe cei care fac rău, asemeni celebrului personaj din serialul " Dexter". Aceasta a ucis zeci de persoane, după ce s-a înrolat într-o sectă "satanistă"

Sursa: www.tmz.com

Ucigaşa este o tânără în vârstă de 19 ani, care a mărturisit autorităţilor că a comis peste 22 de crime în întreaga ţară. Aceasta a fost descoperită, anul trecut, în noiembrie, când Miranda Barbour a ucis un bărbat pe care l-a "agăţat" pe un site de anunţuri matrimoniale. "L-am minţit. I-am spus că am 16 ani. Mi-a spus că nu este nici o problemă să facem sex. Dacă m-ar fi refuzat, nu s-ar fi ajuns aici. L-aş fi lăsat să scape", a povestit aceasta.

Femeia a dezvăluit totul într-un interviu dat în puşcărie, unde se afla în aşteptarea finalizării procesului în care este acuzată de crimă, conform celor de la tmz.com. "După 22 de persoane ucise, m-am oprit din numărat!".

În cadrul aceluiaşi interviu, criminala de doar 19 ani a mai povestit că a fost molestată când era mică, iar la 13 ani s-a alăturat unei secte sataniste. Presa americană o compara pe Miranda cu personajul principal din Dexter, un criminal în serie care ucide vinovaţi de diverse crime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Cutremurător! O tânără din SUA a devenit " Dexter" din viaţa reală!