Antena Meniu Search
x

"Dacă nu va fi ales în 2024, te vom ucide". Femeie arestată în Texas, după ce a ameninţat că o omoară pe judecătoarea din procesul lui Donald Trump

O femeie a fost arestată în Texas, după ce a ameninţat-o cu moartea în repetate rânduri pe judecătoarea federală care se ocupă de procesul intentat lui Donald Trump la Washington pentru încercarea de a anula rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 15:53

- Profimedia

În data de 5 august, Abigail Jo Shry, rezidentă în Alvin, Texas, a lăsat un mesaj telefonic cu caracter rasist, conţinând ameninţări cu moartea, la biroul judecătoarei Tanya Chutkan din Washington, potrivit unei plângeri depuse de un agent al Departamentului pentru Securitate Internă al SUA.

Femeia a ameninţat că va ucide pe oricine îl va da în judecată pe Donald Trump

Femeia în vârstă de 43 de ani s-a referit la Chutkan ca la o "sclavă neagră şi proastă" şi a spus: "Eşti în vizorul nostru, vrem să te ucidem", potrivit documentului depus la Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul Sudic din Texas.

"Dacă Trump nu va fi ales în 2024, te vom ucide, aşa că ai grijă", a ameninţat femeia, adăugând că familia magistratului este şi ea o ţintă, relatează News.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, ea a ameninţat că va ucide pe oricine îl va da în judecată pe Donald Trump, menţionând-o nominal pe democrata afro-americană, aleasă în Camera Reprezentanţilor din Texas, Sheila Jackson Lee, potrivit documentului.

Miercuri, un judecător a ordonat ca Abigail Jo Shry să fie arestată şi adusă în faţa unui tribunal.

Donald Trump, în vârstă de 77 de ani, este în prezent favoritul republicanilor pentru alegerile prezidenţiale din 2024, dar se confruntă cu patru procese penale în timp ce încearcă să revină la Casa Albă.

Judecătoarea Tanya Chutkan, în vârstă de 61 de ani, a fost desemnată în mod aleatoriu să supervizeze procesul fostului preşedinte acuzat că a încercat să inverseze rezultatul alegerilor din 2020, câştigate de adversarul său democrat Joe Biden. Donald Trump a fost pus sub acuzare la 1 august pentru conspiraţie împotriva statului în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » "Dacă nu va fi ales în 2024, te vom ucide". Femeie arestată în Texas, după ce a ameninţat că o omoară pe judecătoarea din procesul lui Donald Trump