Antena Meniu Search
x

Româncă, mama unui bebeluș de 7 luni, dispărută de 12 zile în Spania. Dana e de negăsit

Dana Leonte, o româncă de 31 de ani stabilită în Spania, este dat dispărută de pe 12 iunie, de către iubitul ei spaniol. Femeia, mama unui bebeluș de doar 7 luni, a fost văzută ultima oară în Arenas, provincia Malaga.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 11:17

Româncă din Spania, dată dispărută
Dana Leonte, 31 de ani, este dată dispărută de pe 12 iunie 2019 - elespanol.com | elcierredigital.com

Dana Leonte, o româncă de 31 de ani stabilită în Spania, este dat dispărută de pe 12 iunie, de către iubitul ei spaniol. Femeia, mama unui bebeluș de doar 7 luni și proprietară a unui bar, a fost văzută ultima oară în Arenas, provincia Malaga.

Românca locuia în Spania de aproape 15 ani, iar în urmă cu doar șapte luni devenise mămică, un lucru pe care și-l dorea de mult timp.

Partenerul ei de viață, Sergio Ruiz, este cel care a raportat dispariția la Garda Civilă, pe 12 iunie, după ce femeia s-a dus la serviciu și nu s-a mai întors acasă, informează El Espanol.

Fratele Danei, Florin Leonte, nu crede că femeia ar fi plecat din proprie inițiativă, așa cum susține spaniolul. Acesta a declarat că "ceva s-a întâmplat", pentru că femeii nu îi stătea în fire să plece fără a anunța, mai ales acum, când avea de crescut o fetiță. "Stătea mereu pe telefonul mobil iar acum nu mai știm nimic de ea", a spus el.

Ar fi avut probleme cu cămătarii

Versiunea lui Sergio Ruiz este că femeia și-a luat bani și haine, după care l-a anunțat telefonic că trebuie să plece în țară, pentru a rezola unele probleme. Acesta le-a spus polițiștilor că Dana este amenințată de un cămătar, care îi împrumutase bani.

"A plecat și m-a lăsat singur cu o fetiță de șapte luni", s-a plâns bărbatul.

Potrivit sursei citate, cuplul ar fi avut probleme serioase în trecut. De altfel, Dana îl raportase poliției pentru rele tratamente, dar cazul a fost clasat de magistrații din Vélez-Málaga.

Dana Leonte are 31 de ani, 1.60 înălțime, aspect slab, ochi căprui și păr lung, negru. La momentul dispariției purta pantaloni negri și o cămașă tot de culoare neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Româncă, mama unui bebeluș de 7 luni, dispărută de 12 zile în Spania. Dana e de negăsit