Antena Meniu Search
x

Dansul renegade, creat de o adolescentă din SUA, celebru pe internet

O adolescentă din Statele Unite a creat un dans care face înconjurul lumii. Fata a postat mişcările în mediul online, iar acum oameni de pe tot globul se străduiesc să-i imite mişcările.

de Redactia Observator

la 20.02.2020, 17:28

Vezi și
  • Dansul a făcut înconjurul lumii şi a devenit celebru în mediul online.
  • Creatoarea dansului, Jalaiah Harmon, are doar 14 ani.

O adolescentă din Statele Unite a creat un dans care face înconjurul lumii. Fata a postat mişcările în mediul online, iar acum oameni de pe tot globul se străduiesc să-i imite mişcările. Desigur, vedetele nu au făcut excepţie, aşa că dansul a ajuns deja la nivel de fenomen. Urmarea a fost că tânăra a fost invitată să facă spectacol la un meci din NBA.

Jalaiah Harmon are doar 14 ani, dar dansul ei a cucerit milioane de tineri. Mişcările se numesc Renegade, iar mediul online este plin de videoclipuri cu oameni care dansează astfel.

Jalaiah Harmon a devenit un adevărat fenomen, mai ales după ce şi-a prezentat paşii în faţa a mii de oameni prezenţi la un meci de baschet din Chicago.

Ea a fost invitată la competiţie după ce rapper-ul american K Camp a postat un videoclip cu adolescenta, iar toată lumea a aflat cine a creat dansul Renegade. 

Tinerii dansează chiar şi prin magazine sau în tren. Nu doar în rândul lor sunt populari aceşti paşi. Mai multe vedete s-au filmat când imitau mişcările. Cântăreaţa americană Lizzo a dansat în halat de baie şi cu un prosop pe cap.

Jalaiah Harmon este printre cei mai tineri coregrafi, de pe reţeaua de socializare unde videoclipul a ajuns viral. Şi în trecut adolescenta a mai postat câteva dansuri, însă niciunul nu a avut succesul Renegade.

Până acum cinci zile, identitatea ei a fost ţinută în umbră, cu toate că multă lume a auzit de dans. Acum şi Jalaiah Harmon se bucură de celebritate, nu doar mişcările ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Dansul renegade, creat de o adolescentă din SUA, celebru pe internet