Antena Meniu Search
x

Video "De ce m-ai atins pe fund?" Românul care a agresat o jurnalistă în timp ce transmitea live în Spania a fost arestat. Dialogul uluitor dintre cei doi

Un român a fost arestat în Madrid, după ce a agresat o jurnalistă care făcea o transmisiune directă. Reporterul a încercat să-şi continue live-ul, însă gazda emisiunii a insistat ca agresorul să apară în faţa camerelor. Potrivit legislației spaniole, gestul revoltător este foarte grav și este considerat infracțiune sexuală. Postul de televiziune a făcut denunţ şi la scurt timp, românul a fost reţinut de poliţie. Noul incident apare după scandalul provocat de Luis Rubiales, fostul președinte al federației de fotbal a Spaniei, care a sărutat o jucătoare după câștigarea Cupei Mondiale de fotbal feminin.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 16:31

Vezi și

Poliția spaniolă l-a arestat ieri după-amiază pe tânărul de 25 de ani. Potrivit El Mundo, acesta este de naționalitate română şi este acuzat că a agresat-o sexual pe jurnalista de la programul "En boca de todos de la Cuatro" în timpul unei transmisiuni în direct pe strada Duque de Alba, foarte aproape de Piața Tirso din Molina, în centrul Madridului. Reporterul Isa Balado era în direct când tânărul cu ochelari negri s-a apropiat de ea din spate și i-a atins fundul în timp ce a întrebat-o de la ce program este.

În acel moment, jurnalista relata despre arestarea proprietarilor unui magazin din Lavapiés pentru că au bătut un hoț, care a fost și el arestat. Atunci străinul s-a apropiat de ea și, fără să scoată un cuvânt, a atins-o pe fund, gest care este clasificat legal drept infracțiune sexuală.

În stare de şoc, jurnalista l-a confruntat pe agresor

După acest atac, prezentatorul emisiunii, Nacho Abad, a întrerupt discuţia pentru a o întreba pe tânără dacă acel bărbat tocmai i-a atins fundul. "Da", a răspuns ea, în stare de șoc. Jurnalista l-a confruntat apoi pe agresor și i-a spus: "Oricât de mult vrei să întrebi de pe ce canal suntem, chiar trebuie să mă atingi pe fund? Fac un live și muncesc".

Pe acelaşi subiect

Agresorul sexual a negat că i-a atins fundul, când imaginile au arătat clar cum a făcut-o. "Da, l-ai atins. Aș vrea să mă lași să lucrez", a spus reporterul de la En boca de todos. Aceste imagini au devenit virale instantaneu și au stârnit o mare indignare pe rețelele de socializare.

"Tipul ăsta e un idiot", l-a mustrat Nacho Abad pe agresor, care o atingea din nou pe jurnalistă, de data aceasta în păr, deşi ea i-a cerut să o lase să-și facă treaba.

Bărbatul ar fi deranjat mai multe femei pe stradă

După ce a întrerupt emisiunea live, En boca de todos a reluat legătura cu Isa Balado pentru a vedea cum se descurcă. Reporterul a explicat apoi că bărbatul "se plimbă pe aceeaşi stradă ... și deranjează toate femeile pe care le întâlnește, face același lucru cu toate".

Agenții Poliției Naționale, sesizați chiar de televiziune, s-au deplasat la fața locului și l-au arestat pe bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Persoana arestată nu are antecedente la poliție.

Poliția a dat publicității imaginile din momentul arestării

"I-am sunat pentru că trebuie să acționeze. Sperăm să putem vedea imaginile arestării acestei persoane", a comunicat Nacho Abad telespectatorilor. Câteva minute mai târziu, chiar Poliția a dat publicității imaginile din momentul arestării.

Mediaset España a emis după-amiază un comunicat în care "respinge categoric orice tip de hărțuire sau agresiune" și își arată "suportul maxim" pentru reporterul Isa Balado, "după situația absolut intolerabilă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "De ce m-ai atins pe fund?" Românul care a agresat o jurnalistă în timp ce transmitea live în Spania a fost arestat. Dialogul uluitor dintre cei doi