DE RÂSUL COLEGILOR: un leu cu chef de joacă l-a pus pe fugă pe un îngrijitor de la zoo

Publicat: 09.12.2016, 16:12.
Actualizat: 09.12.2016, 17:12

Un îngrijitor de la o grădină zoologică din America a ajuns de râsul colegilor, pentru o scenă amuzantă. A fost pus pe fugă de un leu fioros, dar cu chef de joacă.

Un îngrijitor de la o grădină zoologică din America a ajuns de râsul colegilor, pentru o scenă amuzantă. A fost pus pe fugă de un leu fioros, dar cu chef de joacă.

Episodul amuzant s-a consumat la o grădină zoologică din Arizona. Îngrijitorul era filmat de unul dintre colegi când încuia cuşca leului. Neatent, pentru că era prins într-o conversaţie, bărbatul n-a observat apropierea felinei.

Cu o mişcare bruscă, leul s-a năpustit pe o poartă interioară. Cuprins de panică, îngrijitorul a fugit. Din fericire, între el şi fioroasa felină era un gard de protecţie, aşa că americanul s-a ales doar cu o sperietură şi a devenit ţinta glumelor colegilor.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.