Antena Meniu Search
x

Tot mai mulţi oameni se vaccinează în secret anti Covid într-un stat american. Explicația unui medic

Un medic din Missouri, Statele Unite a declarat că din ce în ce mai mulţi oameni se vaccinează în secret împotriva Covid-19. Astfel, de teama de a fi respinşi de prietenii sau familiile care sunt împotriva vaccinării, pacienţii doresc să se imunizeze fără ca cei apropiaţi să afle acest lucru.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.07.2021, 18:57

Mai multe persoane doresc să se vaccineze în secret
Mai multe persoane doresc să se vaccineze în secret - Profimedia

Medicii spun că cei care doresc acum să se vaccineze au trecut prin diferite situaţii care le-au schimbat părerea cu privire la eficienţa vaccinului. În urma acestor întămplări, oamenii decid să meargă la centrele de vaccinare pentru a primi dozele de vaccin. "Au avut o experiență prin care și-au schimbat părerea despre ceea ce credeau sau li se spuneau în familie sau în cercurile lor de prieteni şi au ajuns la propria lor decizie că vor să se vaccineze", a spus dr. Priscilla Frase, ofițer șef de informații medicale la Ozarks Healthcare din Missouri, relatează CNN

Oamenii se vaccinează în secret, pentru a nu fi respinşi de familie

Într-un videoclip realizat de echipa spitalului, Frase a spus că un farmacist de la spitalul unde lucrează i-a povestit că a primit mai multe persoane care doreau să se vaccineze şi care îl rugau să nu anunţe pe nimeni despre acest lucru.

Missouri are 41% din populația sa complet vaccinată împotriva Covid-19, potrivit Centrelor SUA pentru Control și Prevenire a Bolilor. Este unul dintre cele 49 de state din SUA care se confruntă cu o creștere de cel puțin 10% a noilor cazuri de Covid-19 în ultima săptămână, arată datele de la Universitatea Johns Hopkins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Tot mai mulţi oameni se vaccinează în secret anti Covid într-un stat american. Explicația unui medic