Antena Meniu Search
x

Un băiat de 14 ani infectat cu coronavirus a murit în Portugalia

Un băiat de 14 ani a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, a transmis Ministerul Sănătății din Portugalia.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.03.2020, 15:22

Coronavirus în Portugalia
Ministrul Sănătății din Portugalia, Marta Temido, a anunțat că medicii investighează cauzele decesului - Profimedia Images

Un băiat de 14 ani a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, a transmis Ministerul Sănătății din Portugalia.

Autoritățile din Peninsula Iberică nu au dat informații detaliate despre circumstanțele care au dus la decesul adolescentului, astfel încât este neclar dacă acesta a avut alte boli asociate sau un istoric medical.

În total, în Portugalia au fost 5.962 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care 792 doar în ultimele 24 de ore, iar 119 persoane și-au pierdut viața de la izbucnirea epidemiei, informează site-ul televiziunii spaniole antena3.com.

Cele mai multe îmbolnăviri au fost raportate în nordul țării, acolo unde 3.550 de oameni, reprezentând 60% din numărul total de cazuri, au fost infectați. Tot în nordul Portugaliei au murit 61 de pacienți cu Covid-19, peste jumătate din numărul deceselor.

Cu toate acestea, situația nu este nici pe departe atât de gravă precum în țara vecină, Spania, unde s-au înregistrat peste 85.000 de cazuri de coronavirus și 7.340 de decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 14 ani infectat cu coronavirus a murit în Portugalia