Antena Meniu Search
x

768 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, în Marea Britanie, cifră în creștere față de zilele precedente

Autoritățile din Marea Britanie au raportat 768 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.04.2020, 18:30

Autoritățile britanice se tem că numărul deceselor provocate de coronavirus este mult mai mare decât cel raportat până acum
Numărul deceselor provocate de coronavirus continuă să crească în Marea Britanie - Profimedia
  • Marea Britanie se apropie de 20.000 de decese provocate de coronavirus.
  • Numărul total al infectărilor a ajuns la 143.464.

Cifra raportată este în creștere față de cele din zilele precedente.

Conform The Sun, au fost cu cinci decese mai mult decât cele raportate miercuri și cu 130 mai multe decât cele raportate în cursul zilei de joi.

34 dintre pacienții care și-au pierdut viața în ultimele ore, din cauza coronavirusului, nu erau cunoscuți cu alte probleme medicale.

Marea Britanie a ajuns la un total de 19.506 decese provocate de coronavirus, însă autoritățile se tem că cifra ar putea fi mult mai mare, în condițiile în care totalul deceselor cuprinde în acest moment doar persoanele care și-au pierdut viața în spitale.

143.464

numărul britanicilor infectați, până acum, cu noul coronavirus

De altfel, există informații conform cărora ar fi, de fapt, peste 26.000 de decese provocate de coronavirus, dacă sunt luați în calcul și cei care au murit acasă, în căminele de bătrâni sau în cele de îngrijire paliativă.

Numărul total al infectărilor a ajuns la 143.464, după ce vineri au fost raportate 5.386 de infectări noi. Au fost raportate cu aproape 1.000 de infectări noi în plus față de zilele precedente.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » 768 de decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, în Marea Britanie, cifră în creștere față de zilele precedente