Antena Meniu Search
x

Video Descoperire înfiorătoare în Malaezia, după alunecarea de teren: Mamă care își ținea fiica în brațe, scoasă de sub pământ cu excavatorul

Potop în Malaezia. Cel puţin 24 de oameni, printre care cinci copii, au fost înghiţiţi de o alunecare masivă de teren. Aproape 100 de părinţi şi copii se bucurau de vacanţă într-un camping când o ploaie de proporţii a declanşat dezastrul. Victimele nu au avut nicio şansă de salvare. Au fost scoase la suprafaţă cu utilaje, de la câţiva metri adâncime. 

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 21:07

Vezi și

Excavatoarele au scos la suprafaţă o mamă care îşi ţinea fiica strâns în braţe şi după moarte. Pământul a luat-o la vale la trei dimineaţa, când familiile dormeau. Muiat de ploi, s-a transformat în noroi ucigător. Un deal s-a năruit în câteva ore. Până dimineaţă, nu a rămas nicio urmă de viaţă.

Peste 400 de salvatori şi câini de urmă sunt şi acum în căutarea a 12 oameni daţi dispăruţi. Ca măsură de prevedere, au fost închise toate locurile de campare din Malaezia, aflate în apropierea râurilor, cascadelor și dealurilor. Inspectorii în construcţii vor evalua timp de o săptămână cât de sigure sunt pentru turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Descoperire înfiorătoare în Malaezia, după alunecarea de teren: Mamă care își ținea fiica în brațe, scoasă de sub pământ cu excavatorul