Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în aeroport: cadavru găsit în trenul de aterizare al unui avion Lufthansa, ajuns la Frankfurt din Teheran

Un cadavru a fost găsit joi în trenul de aterizare al unei aeronave Lufthansa care a sosit pe aeroportul din Frankfurt de la Teheran, potrivit cotidianului german Bild, citat de Reuters.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 10:43

avion Lufthansa
Cadavru găsit în trenul de aterizare al unui avion Lufthansa - Profimedia

Cadavru găsit pe aeroportul din Frankfurt, în trenul de aterizare al unui avion care venea din Iran. Descoperirea a fost făcută de muncitori după ce pasagerii zborului LH 601 au părăsit aeronava, iar aceasta a fost mutată într-un hangar pentru întreținere. Același zbor programat pentru vineri a fost anulat, potrivit site-ului companiei Lufthansa. Compania și poliția federală au refuzat să comenteze, relatează Mediafax.

Avionul venea din Iran, unde au loc proteste

Incidentul are loc pe fondul tulburărilor generalizate din Iran, declanșate de moartea lui Mahsa Amini, o iraniană kurdă în vârstă de 22 de ani, care a fost reținută pentru „ținută necorespunzătoare" și a murit în custodia poliției.

Oficialii de la Teheran încearcă să reprime protestele cu ajutorul poliţiei secrete. Agenţii îmbrăcaţi în civil au început să răpească de pe stradă persoane pe care le consideră vinovate de instigare la revoltă. La început, o făceau noaptea. Acum nu mai au nicio problemă să o facă în mijlocul zilei. Asta nu îi determină pe iranieni să renunţe la proteste, chiar dacă preşedintele Raisi avertizează că revoltele permit organizarea de atentate teroriste din partea unor terţe părţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Descoperire macabră în aeroport: cadavru găsit în trenul de aterizare al unui avion Lufthansa, ajuns la Frankfurt din Teheran