Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în Italia! Un cadavru fără cap și brațe, care ar putea fi al unui român, a fost găsit într-o pădure din Catania

Un cadavru fără cap și fără brațe, care ar putea fi al unui român, a fost găsit într-o pădure din provincia Catania, scrie presa locală.

Un cadavru fără cap și fără brațe, care ar putea fi al unui român, a fost găsit într-o pădure din provincia Catania, scrie presa locală.

Corpul mutilat a fost descoperit, vineri, într-o pădure de pini din orașul Caltagirone, din provincia Catania, de câteva persoane care se plimbau cu animalele lor de companie prin zonă.

Oamenii au crezut inițial că este vorba despre un manechin, aruncat printre deșeuri, însă când s-au apropiat au asistat la o scenă de groază. Cadavrul era decapitat și fără brațul drept, iar mâna stângă era de asemenea tăiată. De asemenea, se pare că s-a folosit o armp ascuțită, cum ar fi un topor sau o macetă.

Anchetatorii cred că bărbatul ar fi fost mulilat tocmai pentru a nu putea fi identificat rapid. Însă, pe hainele acestuia, care păreau de lucru, au fost identificate elemente care indică faptul că ar putea fi vorba despre un român.

Site-ul catania.gds.it scrie că victima ar putea fi un român cu vârsta între 40 și 50 de ani.

„Prioritatea noastră în acest moment este de a identifica victima. Până nu știm cine este nu putem înainta în anchetă“, a declarat procurorul din Caltagirone, Giuseppe Verzera.

Potrivit sursei citate, au început căutările în cadrul comunităților provenite din Europa de Est.

"Crima pare să fi fost comisă în stil mafiot, dar credem că ar putea fi vorba despre grupări străine de crimă organizată. Deci ar putea fi vorba despre o răzbunare sau o răfuială între străini", a mai spus Giuseppe Verzera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Descoperire macabră în Italia! Un cadavru fără cap și brațe, care ar putea fi al unui român, a fost găsit într-o pădure din Catania