Antena Meniu Search
x

Dezvăluirile Prinţului Harry despre ziua morţii Prinţesei Diana. Ce au vorbit chiar înainte de tragedie

Prinţul Harry a dezvăluit că regretă durata scurtă a ultimei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu prinţesa Diana, în ziua morţii ei. El a vorbit în cadrul unui documentar dedicat mamei lui, care va fi difuzat luni de televiziunea ITV din Marea Britanie, scrie People.com.

Prinţul Harry a dezvăluit că regretă durata scurtă a ultimei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu prinţesa Diana, în ziua morţii ei. El a vorbit în cadrul unui documentar dedicat mamei lui, care va fi difuzat luni de televiziunea ITV din Marea Britanie, scrie People.com.

În documentarul intitulat ”Our Mother Diana: Her Life and Legacy”, dedicat prinţesei Diana, în preajma împlinirii a două decenii de la moartea ei, prinţii William şi Harry au vorbit despre mama lor şi au prezentat fotografii de familie nemaivăzute.

În documentar mai apar Charles Spencer, fratele prinţesei Diana, precum şi artiştii Elton John şi Rihanna, care au acceptat în decembrie să fie testaţi pentru HIV alături de prinţul Harry în Barbados, pentru a încuraja utilizarea acestui test.

Cei doi prinţi au menţionat în cadrul documentarului că ultima convorbire telefonică pe care au avut-o cu mama lor, în ziua morţii ei, a fost foarte scurtă. 

Având vârstele de 15, respectiv 12 ani, prinţii William şi Harry erau nerăbdători să se întoarcă la joacă, alături de verii lor, la Castelul Balmoral.

”Dacă aş fi ştiut că aceea urma să fie ultima dată când voi vorbi cu mama mea... Câte lucruri i-aş fi spus!”, a declarat prinţul Harry în documentar.

Recent, prinţul William a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că el şi fratele lui nu vor mai vorbi niciodată public atât de deschis despre mama lor, pentru că este dificil. 

”Sperăm că acest film va prezenta punctul de vedere al familiei ei şi prietenilor apropiaţi, al celor care au cunoscut-o cel mai bine şi vor să îi proteje amintirea şi să le spună tuturor despre căldura ei, umorul pe care îl avea şi despre cum era ea ca mamă”, a spus prinţul William. 

”Nu există zi în care William şi cu mine să nu ne dorim ca ea să fi fost încă aici şi să nu ne gândim la ce schimbări ar aduce lumii”, a adăugat spus, la rândul lui, prinţul Harry.

Documentarul pregătit de ITV se numără printre multe alte materiale realizate pentru a marca împlinirea a două decenii de la moartea prinţesei Diana. People şi ABC au realizat un parteneriat pentru difuzarea programului ”The Story of Diana”, pe 9 şi 10 august, în timp ce alte două documentare sunt pregătite de BBC şi HBO. 

Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dezvăluirile Prinţului Harry despre ziua morţii Prinţesei Diana. Ce au vorbit chiar înainte de tragedie