Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dialog viral în tren, după ce o femeie tuşeşte fără să îşi pună mână la gură, spre pasagerul din faţa ei (Video)

Un dialog între doi pasageri, într-un tren din Sydney, după ce unul dintre ei a tuşit spre celălalt, fără să-şi pună mâna la gură, a devenit viral pe reţelele de socializare australiene.

de Veronica Micu

la 09.03.2020 , 15:24

Dialog viral în tren, după ce o femeie tuşeşte fără să îşi pună mână la gură, spre pasagerul din faţa ei - captura video Twitter / Andy Park
  • Doi pasageri s-au luat la ceartă într-un tren, în Sydney.
  • O femeie a tuşit fără să-şi pună mâna la gură.

Un dialog între doi pasageri, într-un tren din Sydney, după ce unul dintre ei a tuşit spre celălalt, fără să-şi pună mâna la gură, a devenit viral pe reţelele de socializare australiene.

Doi australieni au început să se certe, într-un tren din Sydney, după ce o femeie a tuşit spre pasagerul din faţă fără să-şi pună mâna la gură.

Bărbatul s-a arătat indignat de gestul femeii, între cei doi pornind un dialog cel puţin savuros.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit BBC News, scena a fost filmată de jurnalistul australian Andy Park, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimele săptămâni, Australia a înregistrat o creștere a cazurilor de infectare coronavirus.

80 de oameni au fost testaţi pozitiv, trei persoane fiind declarate decedate din cauza infecţiei cu Covid-19.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Dialog viral în tren, după ce o femeie tuşeşte fără să îşi pună mână la gură, spre pasagerul din faţa ei (Video)