Antena Meniu Search
x

Anunț îngrijorător făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății, despre coronavirus: "Nu există o soluție miraculoasă"

În timp ce guvernele din toată lumea îşi pun speranţa într-un vaccin, iar cel puţin două state au ajuns în ultima fază de testare a acestuia, şeful Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii face apel la responsabilitate. 

de Redactia Observator

la 04.08.2020, 23:44

Vezi și
  • Directorul Organizației Mondiale a Sănătății pariară pe stoparea focarelor de infecție în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Peste opt milioane de cazuri de COVID au fost raportate în iulie, aproape jumătate din totalul de peste 18 milioane de oameni infectaţi.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general Organizația Mondială a Sănătății: Nu există o soluţie miraculoasă în acest moment şi s-ar putea să nu o avem niciodată. Pentru moment, stoparea focarelor de infecţie trebuie să fie metoda de bază în sănătatea publică. În ceea ce priveşte oamenii, este vorba despre menţinerea distanţei fizice, purtarea unei măşti, spălarea regulată a mâinilor şi tuşitul departe de ceilalţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Anunț îngrijorător făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății, despre coronavirus: "Nu există o soluție miraculoasă"