Antena Meniu Search
x

Disney+ calcă pe urmele Netflix. Nu va mai permite împărțirea contului cu prietenii

Anunţată deja de mai multe luni, ofensiva împotriva partajării conturilor, versiunea Disney+, va debuta în luna iunie şi se va extinde în luna septembrie.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 07:57

Disney+ calcă pe urmele Netflix. Nu va mai permite împărțirea contului cu prietenii
Disney+ calcă pe urmele Netflix. Nu va mai permite împărțirea contului cu prietenii - Profimedia Images

Într-un interviu pentru CNBC, şeful Disney Bob Iger a confirmat că serviciul principal de streaming al companiei va începe să ia măsuri concrete împotriva partajării conturilor începând cu luna iunie. Doar într-un număr restrâns de ţări vor fi aplicate măsurile în luna iunie, urmând acestea să fie aplicate în mult mai multe regiuni începând din septembrie.

Disney+ calcă pe urmele Netflix şi aplică aceeaşi strategie după ce a putut observat că, în cazul Netflix, aceasta pare să fi dat roade.

În cazul Netflix, numărul abonărilor s-a dublat în cele două luni care au urmat implementării măsurii de blocare a partajării conturilor.

Disney+ speră să se bucure de o creştere asemănătoare în ceea ce priveşte abonarea, după blocarea partajării conturilor. Platforma de streaming a Disney încă nu a reuşit să obţină profit.

Şi Disney+ prevede interzicerea partajării conturilor în condiţiile de folosire, însă, nu a făcut nimic împotriva acesteia, câtă vreme a contribuit la creşterea numărului de utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Disney+ calcă pe urmele Netflix. Nu va mai permite împărțirea contului cu prietenii