Antena Meniu Search
x

Dispariția unei adolescente duce la suspiciuni de crimă în familie. Cazul care face vâlvă în Germania

Dispariția misterioasă a unei adolescente de 15 ani face vâlvă în Germania. Într-o decizie surprinzătoare, poliția din Berlin a deschis o anchetă de crimă, iar suspect e chiar cumnatul fetei. Familia se încăpățânează însă să creadă că tânăra e în viață.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.03.2019, 18:50

Dispariția misterioasă a unei adolescente de 15 ani face vâlvă în Germania. Într-o decizie surprinzătoare, poliția din Berlin a deschis o anchetă de crimă, iar suspect e chiar cumnatul fetei. Familia se încăpățânează însă să creadă că tânăra e în viață.

Din 8 februarie, nu se mai știe nimic despre Rebecca, o adolescentă de 15 ani din Berlin.

A dispărut din casa surorii sale

Fata a petrecut weekendul dinaintea dispariției acasă la sora sa, Vivien, o tânără de 27 de ani, căsătorită. Luni, adolescenta trebuia să fie la școală.

La ora 08.00, Rebecca sau Becci, cum îi spun apropiații, nu și-a făcut însă apariția la liceu, la ore, iar profesorii au întrebat familia. Îngrijorați, părinții au încercat să o sune, dar telefonul era închis. Au apelat-o pe sora adolescentei, care le-a spus că a plecat și că, probabil, este la școală.

Pe rețelele de socializare a apărut haștagul #findbecci, în speranța că va fi găsită. Poliția din Berlin a deschis, de asemenea, o anchetă și a întreprins o serie de căutări care s-au încheiat fără rezultate.

Rebecca într-o fotografie pe Instagram

Cumnatul fetei, suspect de crimă

Vineri însă, pe 1 martie, poliția a făcut o mutare surprinzătoare. A anunțat că deschide o anchetă de crimă în cazul fetei. Florian R., soțul sorei la care ea și-a petrecut ultimul weekend, a fost reținut ca principal suspect de crimă.

Potrivit ziarului Bild, cumnatul adolescentei a dat poliției niște declarații neconvingătoare și așa a fost săltat. După ore de audieri însă, anchetatorii s-au văzut nevoiți să îl elibereze, pentru că nu au reușit să găsească dovezi clare, care să-l pună sub acuzare.

Florian R. rămâne, în continuare suspect de crimă, deși a fost lăsat liber.

Rebecca într-o ședință foto

Polițiștii au spus că noi căutări pentru găsirea adolescentei nu mai sunt în plan. În schimb, sunt analizate probele luate din casa surorii Rebeccăi, iar asta va dura câteva zile.

Familia, convinsă că fata trăiește

Familia fetei se încăpățânează să creadă că adolescenta e în viață. Sora ei, Vivien, spune cu convingere că soțul ei nu e un criminal și, continuă să facă apel pe rețelele de socializare pentru găsirea adolescentei.

Părinții tinerei, de asemenea, sunt convinși că ea trăiește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Dispariția unei adolescente duce la suspiciuni de crimă în familie. Cazul care face vâlvă în Germania