Antena Meniu Search
x

Doctor din Boston, reacţie alergică severă la vaccinul anti-COVID produs de Moderna

Un cadru medical din Boston a avut parte de o reacţie alergică severă după ce i s-a injectat vaccinul anti-Covid produs de compania Moderna. Medicul suferea de alergie la crustacee.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.12.2020, 16:40

Vaccinul anti-COVID produs de Moderna
Doctor din Boston, reacţie alergică severă la vaccinul anti-COVID produs de Moderna - Profimedia
  • Cinci cazuri de reacţii alergice care au apărut şi după vaccinarea Pfizer Inc şi BioNTech.
  • Medicul s-a simţit ameţit imediat după administrarea vaccinului.

Doctorul Hossein Sadrzadeh, specializat în oncologie geriatrică la Boston Medical Center, a declarat că a avut o reacţie alergică severă imediat după ce i s-a administrat vaccinul produs de Moderna, joi. S-a simţit ameţit, iar bătăile inimii au început să fie accelerate, potrivit news.ro.

Reacţie alergică la vaccinul anti-Covid produs de Moderna

Este prima reacţie alergică severă provenită în urma vaccinării cu serul produs de compania Moderna, care se află în prima săptămână a campaniei de vaccinare la nivel naţional.

"A simţit că face o reacţie alergică şi i s-a permis să îşi administreze epinefrină. A fost transportat la departamentul de urgenţe, evaluat, tratat, ţinut sub observaţie şi apoi externat. Se simte bine acum" a declarat despre doctorul Sadrzadeh purtătorul de cuvânt al Boston Medical Center, David Kibbe. 

Un oficial de la Agenţia pentru alimente şi medicamente din SUA a declarat că FDA investighează în jur de cinci cazuri de reacţii alergice care au apărut în Statele Unite după administrarea vaccinului anti-COVID de la Pfizer Inc şi BioNTech în Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doctor din Boston, reacţie alergică severă la vaccinul anti-COVID produs de Moderna