Antena Meniu Search
x

Doi actori dintr-un viitor serial Netflix au murit într-un accident de maşină, în Mexic

Doi actori care lucrau la un viitor serial produs de Netflix, "The Chosen One", şi-au pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident produs joi în Mexic.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 11:05

Doi actori dintr-un viitor serial Netflix au murit într-un accident de maşină, în Mexic - Shutterstock

Departamentul de Cultură din Baja California a făcut publice numele celor doi actori, Raymundo Garduno Cruz şi Juan Francisco Gonzalez. Celelalte şase persoane rănite ar fi, de asemenea, membri din distribuţia şi echipa de producţie a seriei. Acestea ar fi în stare stabilă.

Autovehiculul ar fi ieşit de pe şosea şi s-ar fi răsturnat

Accidentul s-a produs într-o zonă deşertică din apropierea localităţii Mulege din Peninsula Baja California Sur, conform media locale. O sursă apropiată producţiei a declarat pentru Variety că grupul se deplasa din oraşul Santa Rosalia către aeroportul local, relatează agerpres.ro.

Serialul este bazat pe seria de benzi desenate "American Jesus", semnată de scriitorul Mark Millar şi de artistul Peter Gross. În aceasta, un băiat de 12 ani află că este Iisus Hristos reîntors pe Pământ pentru a salva omenirea, conform unei descrieri Netflix.

Filmările la serial, care anterior fusese intitulat "American Jesus", ar fi început în aprilie în Mexic. Redrum, compania care se ocupă de filmările la această serie, a sistat temporar producţia, a relatat Deadline sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi actori dintr-un viitor serial Netflix au murit într-un accident de maşină, în Mexic