Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit grav, după ce au fost împuşcaţi, în estul Londrei

Doi bărbați au murit, iar un al treilea a fost grav rănit după ce au fost împuşcaţi în Ilford, estul Londrei, a anunțat Poliția Metropolitană. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a murit la faţa locului, iar celălalt, încă neindentificat, a murit la scurt timp după ce au ajuns autorităţile. A treia victimă, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital și este în stare critică, relatează GB News.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 11:46

Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit grav, în urma unui atac armat petrecut în estul Londrei
Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit grav, în urma unui atac armat petrecut în estul Londrei - Profimedia Images/Arhivă

Doi bărbați au murit, iar un al treilea a fost grav rănit după ce au fost împuşcaţi în Ilford, estul Londrei, a anunțat Poliția Metropolitană.

Ofițerii au fost chemați pe Henley Road din Ilford, marți noaptea, în urma informațiilor primite despre o luptă în desfășurare și focuri de armă trase.

A treia victimă este la spital în stare critică

Au găsit trei bărbați răniți prin împușcătură. Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost declarat mort la fața locului, în timp ce altul a murit la scurt timp mai târziu. A treia victimă, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital și este în stare critică.

Nu au existat arestări, iar ancheta continuă.

Ofiţerii l-ar fi identificat deja pe bărbatul ucis, în vârstă de 20 de ani, și se lucrează în continuare pentru a-l identifica pe celălalt bărbat ucis în împușcătură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit grav, după ce au fost împuşcaţi, în estul Londrei