Antena Meniu Search
x

Doi jurnalişti, împuşcaţi mortal de indivizi aflaţi pe o motocicletă, în Columbia

Doi jurnaliști au fost împușcați mortal de atacatori necunoscuți aflați pe o motocicletă. Jurnaliștii au fost atacați în timp ce se deplasau cu o mașină pe o autostradă din nordul Columbiei, a anunțat poliția.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 07:19

Doi jurnalişti, împuşcaţi mortal de indivizi aflaţi pe o motocicletă, în Columbia

Leiner Montero, directorul unui post de radio online, și Dilia Contreras, directorul unui site de știri online, au fost uciși în apropiere de Fundacion, în departamentul Magdalena, în timp ce se întorceau de la sărbătorile patronale dintr-un sat din apropiere, scrie Reuters, citat de Mediafax.

Ucişi în drum spre casă

Comandantul poliției din Magdalena, Andres Serna, a declarat că, potrivit investigațiilor preliminare, a avut loc o bătaie în care au fost implicați Montero și alte câteva persoane. "După acest act de agresiune, jurnalistul a decis să plece cu mașina sa alături de Dilia și de un alt bărbat, iar pe drum au fost uciși", a declarat ofițerul reporterilor.

"Ne-am angajat față de cetățenii din Magdalena să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil acest caz trist în care sunt implicați doi jurnaliști care erau foarte apreciați în rândul sindicatului, familiei și cunoscuților lor", a adăugat el.

Deși autoritățile au declarat că rămâne neclar dacă crimele au legătură cu profesia jurnaliștilor, Fundația pentru Libertatea Presei a cerut ca acest caz să fie investigat rapid, iar munca lor să fie luată în considerare în timpul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Doi jurnalişti, împuşcaţi mortal de indivizi aflaţi pe o motocicletă, în Columbia