Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la o rafinărie din Siberia: doi oameni au murit, cinci sunt răniţi. De la ce a pornit focul

Două persoane au murit joi, 14 decembrie, într-un incendiu care a izbucnit la o rafinărie din Siberia, în estul Rusiei, anunţă autorităţile, relatează AFP, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 11:47

De la ce a pornit focul
Incendiu puternic la o rafinărie din Siberia: doi oameni au murit, cinci sunt răniţi - Twitter / @Dialog_UA

Incidentul a avut loc într-o rafinărie de la Angarsk, la ora locală 6:00. Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, dintre care una a fost spitalizată, anunţă guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incendiul ar fi fost cauzat de o scurgere de gaze naturale, anunţă guvernatorul, care citează serviciile de urgenţă. O anchetă a fost deschisă în vederea unor verificări cu privire la o eventuală încălcare a normelor de securitate. Incendii accidentale sunt frecvente în Rusia, adesea din cauza echipamentelor vechi sau nerespectarea normelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Incendiu puternic la o rafinărie din Siberia: doi oameni au murit, cinci sunt răniţi. De la ce a pornit focul