Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi peste 20 de răniţi, după ce trei persoane au deschis focul în faţa unei săli de concerte, în Florida

Cel puţin două persoane au fost ucise şi mai bine de 20 au fost rănite, în Miami, la primele ore ale dimineţii de duminică, după ce trei atacatori au deschis focul în faţa unei săli de concerte, împuşcând la întâmplare oamenii care aşteptau să intre la un concert.

de Monica Palade

la 30.05.2021, 17:17

Doi morţi şi peste 20 de răniţi, după ce trei persoane au deschis focul în faţa unei săli de concerte, în Florida - Captura video Twitter

Este al doulea incident petrecut în oraş în mai puţin de 24 de ore.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că împuşcăturile au avut loc în zona Hialeah. Trei persoane au coborât dintr-un SUV alb şi au început să tragă în rândul aflat în faţa sălii El Mula. Atacatorii s-au folosit de arme de atac şi un pistol.

Criminali cu sânge rece

"Aceștia sunt criminali cu sânge rece care au tras la întâmplare într-o mulțime și vom căuta să facem dreptate", a spus directorul poliției din Miami-Dade, Alfredo Ramirez, într-un tweet.

Pe acelaşi subiect

„Acesta este un act disprețuitor de violență armată, un act laș”, a mai spus el pentru Miami Herald. „Acest tip de violență cu armele trebuie să înceteze. În fiecare weekend avem parte de aşa ceva. Această faptă a fost vizată, cu siguranță nu este întâmplătoare”.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din apropiere. Mai târziu, Ramírez a precizat că 12 răniţi au ajuns la spital prin mijloace proprii, ceilalţi opt fiind transportaţi cu ambulanţele, potrivit presei locale unul dintre ei fiind în stare critică.

Poliţia nu a anunţat deocamdată nimic despre suspecţi, şi anume dacă există vreo persoană reţinută.

Acest atac survine la circa 24 de ore după un altul comis în noaptea de vineri spre sâmbătă în cartierul turistic Wynwood din Miami, soldat cu un mort şi şase răniţi, într-o zonă foarte frecventată pentru viaţa de noapte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi morţi şi peste 20 de răniţi, după ce trei persoane au deschis focul în faţa unei săli de concerte, în Florida