Antena Meniu Search
x

Polițistă din Franța, înjunghiată și dezarmată de un bărbat, în secția de poliție. Agresorul a fost prins după ce a rănit doi jandarmi

Un bărbat care a înjunghiat o polițistă, în secția de poliție, apoi i-a furat arma și a fugit, a fost prins de oamenii legii din Franța, după ce a rănit și doi jandarmi. Potrivit unei surse, victima se află în stare gravă.

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 14:58

Intervenție în urma atacului din secția de poliție, din Chapelle-sur-Erdre
Intervenție în urma atacului din secția de poliție, din Chapelle-sur-Erdre - Profimedia Images

Un bărbat a înjunghiat a polițistă, a dezarmat-o și a fugit de la fața locului. Incidentul s-a petrecut în orășelul Chapelle-sur-Erdre, în apropiere de Nantes. Suspectul a fost prins după ce a rănit doi jandarmi, potrivit Daily Mail. 

Aproximativ 180 de jandarmi de la nivelul departamentului au fost mobilizaţi în căutarea suspectului fugar, dar şi 60 de jandarmi mobili o filială GIGN şi trei echipecu câini, potrivit altei surse din cadrul jandarmeriei. Iar două elicoptere din cadrul jandarmeriei au survolat zona.

Victima, în jurul vârstei de 40 de ani, se află în stare gravă, iar celelalte două victime au suferit răni superficiale. 

Localnicii au fost sfătuiți să nu-și părăsească locuințele, iar elevilor li s-a cerut să rămână în sălile de clasă. 

Martorii povestesc că au văzut atacatorul urcându-se într-un Volkswagen Golf, după atac, dar apoi a lovit mașina și a fugit pe jos. 

Deocamdată nu se cunoaște motivul atacului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Polițistă din Franța, înjunghiată și dezarmată de un bărbat, în secția de poliție. Agresorul a fost prins după ce a rănit doi jandarmi