Antena Meniu Search
x

Video Doi părinţi din India îşi dau în judecată fiul pentru că nu le face un nepoţel cu care să se joace la bătrâneţe. Îi cer 650.000 de dolari

Un cuplu din nordul Indiei îl dă în judecată pe unicul lor fiu şi pe soţia acestuia pentru că cei doi nu doresc să facă un copil după şase ani de căsnicie, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 18:14

Vezi și

Sanjeev şi Sadhana Prasad, în vârstă de 61, respectiv 57 de ani, au povestit că şi-au investit toate economiile din timpul vieţii în creșterea fiului lor. În plus au plătit atât pentru pregătirea lui ca pilot de avion, cât şi pentru nunta sa grandioasă, cu mii de invitaţi.

Neobişnuitul proces a fost intentat din cauză că cei doi părinţi se simt "abuzaţi mintal" şi au cerut compensaţii în valoare de 650.000 de dolari în cazul în care nu vor avea un nepot în termen de un an. Fiul şi soţia lui nu au oferit încă declarații. 

Părinţii îşi cer banii înapoi pentru că fiul nu le dă un nepot 

Sanjeev Prasad a povestit că şi-a irosit toate economiile pe fiul său, trimiţându-l în 2006 la un curs de aviaţie care a costat 65.000 de dolari din Statele Unite ale Americii. În 2007, acesta s-a întors în India unde şi-a pierdut locul de muncă, iar familia l-a susţinut financiar încă timp de doi ani.

Părinţii i-au aranjat căsătoria tânărului în speranţa că vor avea un nepot "cu care să se joace la bătrâneţe", a povestit tatăl. "Este visul oricărui părinte să devină bunic". Sanjeev Prasad susţine că ar fi plătit pentru nunta fiului său, organizată într-un resort luxos de 5 stele, i-a cumpărat o maşină în valoare de 80.000 de dolari şi i-a achitat luna de miere peste hotare. Procesul va începe pe data de 17 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi părinţi din India îşi dau în judecată fiul pentru că nu le face un nepoţel cu care să se joace la bătrâneţe. Îi cer 650.000 de dolari