Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti români din Anglia au încălcat restricţiile impuse pentru combaterea Covid. Pozele postate pe Instagram i-au dat de gol

Doi poliţişti români din Anglia au fost amendaţi cu câte 2.000 de lire sterline, după ce au încălcat restricţiile impuse pentru combaterea coronavirusului.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 08:31

Poliţiştii români din Anglia au petrecut o scurtă vacanţă în ţara natală
Poliţiştii români din Anglia au petrecut o scurtă vacanţă în ţara natală - Hepta - imagine ilustrativă
  • Poliţiştii români au petrecut o scurtă vacanţă în ţara natală.

Roberto Cristian Varvara, de 27 de ani, şi iubita acestuia, Alexandra Chiriac, de 21 de ani, lucrează ca poliţişti în Anglia. Conform Evening Standard, în octombrie anul trecut, cei doi poliţişti englezi de origine română şi-au luat trei zile libere pentru o scurtă vacanţă petrecută în România.

La întoarcerea în Anglia, cei doi poliţişti ar fi trebuit să stea câte două săptămâni în carantină, din cauza restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului. Însă, cei doi români s-au întors la lucru ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Motivul invocat de poliţiştii români pentru gestul lor

Una dintre colegele celor doi a observat, însă, mai multe poze din România postate de Roberto şi de Alexandra pe Instagram. Poliţista respectivă, Lesley Cook, i-a înfruntat pe cei doi, iar apoi i-a dat în vileag. Răspunsurile românilor au fost evazive, aceştia mizând în special pe ideea că nu cunoşteau exact situaţia şi au crezut că dacă s-au testat înainte de plecarea în România şi au petrecut în România mai puţin de 72 de ore, nu sunt obligaţi să stea în carantină.

Roberto şi Alexandra au fost trimişi acasă, pentru a sta izolaţi timp de 14 zile, şi au fost amendaţi cu câte 2.000 de lire sterline pentru încălcarea restricţiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Doi poliţişti români din Anglia au încălcat restricţiile impuse pentru combaterea Covid. Pozele postate pe Instagram i-au dat de gol