Antena Meniu Search
x

Doi români morți, alți 7 răniți, în microbuzul care îi ducea la muncă, dis de dimineață, în Olanda

Doi români morți, alți 7 răniți, în microbuzul care îi ducea la muncă, dis de dimineață, în Olanda. Mașina în care se aflau s-a izbit de un autoturism condus de o tânără șoferiță, rănită și ea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.05.2020, 07:59

Accident mortal
Accident cu 9 români victime, în Olanda. Doi au murit - 112westfriesland.nl
  • 9 români călătoreau într-un microbuz, spre locul unde muncesc.
  • Ei erau muncitori sezonieri în horticultură.

Doi muncitori români sezonieri în holticultură au murit marți în Olanda, într-un accident cumplit în care au mai fost răniți alți 7 români. Toți călătoreau cu un microbuz și se ducea la muncă, dis de dimineață. 

Accidentul a avut loc în jurul ore 6:00 pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei. Șoferul microbuzului circula pe un drum cu prioritate și a fos tlovit în plin de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani care a venit de pe o șosea alterală fără să se asigure. Cei doi români care au murit, doi bărbați, au fost proiectați în afara mașinii în care călătoreau.

Unul dintre muncitorii români a murit pe loc, al doilea a decdat la scurtă vreme după ce a fost transportat în stare gravă la spital. Cei doi aveau 44, respectiv 25 de ani.

Ceilalți șapte români și șoferița celeilalte mașini sunt în stare gravă la spital, scrie medemblikactueel.nl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Doi români morți, alți 7 răniți, în microbuzul care îi ducea la muncă, dis de dimineață, în Olanda