Antena Meniu Search
x

Doi şoferi români, unul cu autobuzul, unul cu microbuzul, accident în Germania. Mai mulţi români victime

Doi şoferi români, unul cu autobuzul, unul cu microbuzul, au fost protagoniştii unui accident în Germania. Mai mulţi români sunt victimele impactului dintre cele două autovehicule.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.05.2019, 12:11

Doi şoferi români, unul cu autobuzul, unul cu microbuzul, au fost protagoniştii unui accident în Germania. Mai mulţi români sunt victimele impactului dintre cele două autovehicule.

Un accident de circulație a declanşat miercuri de dimineaţă cod roşu de intervenţie pentru salvatorii din oraşul german Motzing. Accidentul s-a produs la scurt timp după ora 7 dimineața. Potrivit poliției, un român în vîrstă de 35 de ani conducea un autobuz, în care erau 17 muncitori în agricultură, între Radldorf şi Sunching. 

La Motzing, din sens opus venea un microbuz Mercedes condus de un român în vârstă de 55 de ani în care se aflau alţi patru români şi un polonez, scrie idowa.de. Şoferul autobuzului a vrut să facă stânga pentru a ajunge la o plantaţie unde trebuia să lase muncitorii, dar nu sţa asigurat şi microbuzul care circula regulamentar l-a lovit.

Mesajul către centrul de control, "Accident de circulație cu un autobuz aproape complet ocupat", a provocat o alarmă majoră de acolo. Astfel, au ajuns la locul accidentului cinci ambulanţe, un elicopter sanitar, patru medici specializaţi în urgenţe şi 30 de pompieri.

Din fericire, nimeni din autobuz nu a fost rănit, iar cei cindi oameni din Sprinter au fost transportaţi la spital cu răni minore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Doi şoferi români, unul cu autobuzul, unul cu microbuzul, accident în Germania. Mai mulţi români victime