Antena Meniu Search
x

Doi soţi români, găsiţi morţi într-un apartament din Spania. Femeia nu mai ajunsese la muncă de câteva zile

Descoperire macabră într-o casă din Castelló de la Plana, Spania. Doi români au fost găsiţi morţi, unul lângă altul.

de Monica Palade

la 17.09.2023, 09:48

Doi soţi români, găsiţi morţi într-un apartament din Spania. Femeia nu mai ajunsese la muncă de câteva zile - Shutterstock

Alarma ar fi fost dată de colegii femeii, îngrijoraţi că aceasta nu mai venise la muncă de câteva zile şi nici nu răspundea la telefon.

Găsiţi morţi unul lângă altul

Din primele cercetări, poliţiştii spanioli cred că femeia de 54 de ani a fost ucisă de bărbatul de 52 de ani, după care acesta s-ar fi spânzurat. Oamenii legii spun că nu au existat plângeri anterioare în ceea ce priveşte cuplul de faţă, însă pe numele bărbatului existase pângeri de la fosta soţie, care îl acuza de violenţă domestică şi avea ordin de protecţie împotriva sa. Cei doi români morţi nu aveau copii împreună, ci doar din relaţii anterioare, informează El Periodico Mediteraneo.

Primarul din Castellón, Begoña Carrasco, a condamnat ferm noul caz de violenţă domestică, deși a cerut prudență până când detaliile anchetei vor fi cunoscute și confirmate. De asemenea, se află în contact permanent cu Delegația Guvernului în Comunitatea Valenciană pentru a colabora la lămurirea faptelor sau dacă va fi nevoie să ofere asistență rudelor victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Doi soţi români, găsiţi morţi într-un apartament din Spania. Femeia nu mai ajunsese la muncă de câteva zile